pátek 25. září 2015

Masivní stoly Rott - styl a česká kvalita


Stoly z masivu se v současnosti těší velké oblibě, a to díky svému vzhledu, vysoké kvalitě a skvělým užitným vlastnostem. Mezi ty patří zejména příjemná přírodní vůně, odolnost a jedinečný styl. Ručně vyrobený masivní stůl z ořechu, dubu či buku dá vašemu domovu osobité vzezření a eleganci. Podívejte se na skvělé kousky, které vám česká společnost Rott představuje.

Masivní stoly od společnosti Rott

Společnost Rott je rodinný podnik se sídlem v obci Hromnice, asi 15 km na sever od Plzně. Od roku 2013 můžete navštívit podnikovou prodejnu v Praze na Vinohradské ulici. Dnes se firma Rott soustřeďuje především na produkci jídelních stolů z masivu s rozkládacím systémem, které ve velké míře vyváží do zahraničí. Současně ale neopomíjí ani český trh a produkty firmy Rott jsou součástí vybavení restaurací, hotelů nebo rodinných domků.

V sortimentu firmy Rott najdeme dále také lavice, židle, konferenční stolky, ale rovněž ostatní nábytek na žádosti zákazníků. Díky spolupráci s profesionálními architekty a specializovanými partnery mají zákazníci k dispozici velmi bohatý výběr produktů a typů nábytku.

Masivní stoly Rott (z dubu, buku nebo ořechu) jsou vyráběny v tak zvané čisté, divoké nebo jádrové variantě. Dřeviny jsou voleny, tak, aby je bylo možno bělit nebo mořit do odstínů různých barev. Pouze ořech má svoji přírodní barvu bez úprav.



Všechny dřeviny na výrobu jsou nakupovány od předních německých a italských dodavatelů a splňují normy pro certifikaci PEFC. Ořech je ze Severní Ameriky.

Deska stolu je vysoce pevná, nekroutí se a její standardní tloušťka je 3,2 cm.

Jaký další stylový masivní nábytek nabízíme?

  • rozkládací, masivní, jídelní stoly
  • masivní konferenční stolky
  • masivní lavice (do jídelny)
  • rohové masivní lavice
  • čalouněné, kožené, židle s nerezovou či dřevěnou podnoží
  • tradiční dřevěné židle
  • odkládací stolky ve tvaru Z a C
  • sektorové obývací stěny
  • nábytek dle přání a požadavků našich zákazníků

1 komentář:

  1. Moc pěkné stoly. Taky jsme teď vybírali velký jídelní stůl. Nakonec jsme nakoupili zde. Ve hře sice bylo vyrobení nábytku na míru z masivu, ale to bylo nakonec mimo náš rozpočet. Prostě klasická prodejna nábytku vyšla levněji než zakázková práce truhláře. Ale to jsme samozřejmě tak nějak čekali. ;-)

    OdpovědětVymazat